Objectiu

1slide-angostov2
mecanizados-de-presicion-03
mecanizados-de-presicion-04
mecanizados-presicion0
mecanizadosjsillero3

 

MECANITZATS J. SILLERO, S.L. és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el sector del mecanitzat de precisió.

Atesa la creixent oferta del mercat, l'objectiu de l'empresa és oferir als nostres clients la millor relació qualitat-preu i per damunt de tot respectar el termini de lliurament. Això és possible gràcies a l'evolució constant dels nostres processos productius, a la renovació i a la integració de l'última tecnologia en maquinària i eines, tot això acompanyat d'un equip de professionals que garanteixen l'èxit del nostres objectius.

Oferim als nostres clients un servei a mida, en funció de les necessitats concretes de cadascú. Estem capacitats per aportar solucions pel desenvolupament del producte, la mecanització completa de conjunts i especejaments, tractaments tèrmics i superficials, pintura i muntatge. Aquest sistema assegura un excel·lent acabat i funcionalitat del producte final.

Gràcies a aquests 25 anys d'experiència, així com la varietat de sectors pels quals treballem, han fet que hàgim aconseguit un gran coneixement en l'àmbit del mecanitzat de tot tipus de materials: acers, fundicions, acers inoxidables, hastelloy, aluminis, plàstics tècnics, llautó, bronze, aliatges especials, etc.

Mecanitzats J. SILLERO, S.L. aplica una política d'inversió constant, focalitzada en la innovació i modernització tecnològica, tant en el nostre parc de maquinària com en la millora constant de cada nou procés productiu.